Vlaamse Televisie Academie

In de mailbox vandaag volgende Belga-uitnodiging voor 'Persconferentie Vlaamse Televisie Academie'.
De stichtende leden Paula Semer, Goedele Liekens, Mark Uytterhoeven, Paul Jambers, Jan Van Rompaey, Erik Van Looy, Mike Verdrengh, Guido Depraetere, Ben Crabbé en Chris Cockmartin nodigen u van harte uit op de persvoorstelling van de vzw Vlaamse Televisie Academie op dinsdag 27 juni in de ambtswoning van de gouverneur van Limburg, de heer Steve Stevaert, Lombardstraat 25 te 3500 HASSELT. Gelieve uw komst vóór 27 juni te bevestigen bij Katia Van Himst of Valerie Thys.

Ik wil ook wel es zien hoe Steve huist en horen wat ie te lobbyen heeft met/voor deze vzw. Meteen m'n accreditatie telefonisch bevestigt. Blijkt dat Katia en Valerie op zaterdagavond (nog) werken bij... Jok Foe nv, het bedrijf van Chris Cockmartin, man van Goedele. Hij was in de 'booming' beginjaren van VTM hofleverancier van programma's dankzij ... Mike & Guido.
Waar is de tijd dat ik met 'den tweeling' pinten pakte achter de rug én op kosten van (wijlen) Lommé tijdens de MIP/MIPCOM tv-beurzen te Cannes! Ben es benieuwd dinsdag want de ledenlijst oogt veelbelovend en heb ik te lang niet meer gesproken. Een zomer-reünie!

Reacties